
Söögisoovitused:
- Näksi-vaagen 15o krooni
Valik head-paremat veini kõrvale, menüüd on öeldud, et jätkub kahele, aga näksimiseks sobib ka vähemalt neljale. Koosneb krõbedatest ciabatta viiludest ja täiesti jumalikust isetehtud krõpsleiva laastudest, mida saab süüa koos ülimaitsva külmsuitsulõhe rillette'i, mõnusa punapeedipesto, tummise tursamaksakreemi ja rohelised korralike roheliste oliividega. Suurepärane kerge näksimine toitusid oodates! - Grillitud tiigerkrevetid 115 krooni
Täiuslikult grillitud tiigerkrevetid sidruniviilude, gremolada maitseainesegu ja aioliga.
Suus sulav on siin kohal täiesti õigustatud väljend. Jagasime julgelt kahe vahel, mõlemad said suu seks. -
Ahjus küpsetatud juust 110 krooni
Soe camembert' juust serveeritakse viigimarja moosi ja grillitud ciabattaga. Jälle võib julgelt kahe vahel jagada. Juustu lõikad kenasti pooleks ning ciabatta tükke jätkub mõlemale. Juustu ja moosi harmoonia on täiuslik. Suitsulõhe kreemsupp 75 krooni
Joovastav supikogemus. Olen söönug igasuguseid lõhesuppe, aga see oli tase oma ette. Kala maitsenüansid on ideaalselt tabatud, täiustab kreemis hulpiv pehme vutimuna. Muuseas, ka ühe supi sõime kahe peale ära! Lahkelt oldi nõus poolitama ning mõlemad said oma vaagnad poole supiga. Minu arvates väga armas, kuna tahtsime erinevaid asju proovida.Mustas leivas paneeritud heeringafilee salat, 115 krooni
Täiesti super avastus, soovitan raudselt seda proovida! Mõnusalt krõbedas musta leiva paneeringus heeringafilee serveeritakse koorese kartuli-rohelise sibula salatiga, kõrval marineeritud punapeet. Taas suurepärane maitsetekooslus. Leivapaneering on minu arvates suisa originaalne. Ning koos kõrvasega absoluutselt vaimustav.Ahjus küpsetatud kuldmerikoger 180 krooni
Maitsev nagu kõik eelmisedki! Mõnusalt grillitud valge kala, saatjateks kartulipuder, fenkol, tapenad ja tillikreemKaaslased on ka proovinud ja taevani kiitnud:
Cesari salatit 110 krooni (kliendi valikul grillitud tiigerkrevettide või kanaga
Grillitud kitsejuustu salatit 125 krooni (viinamarjade, grillitud kitsejuustu ja kirsikastmega)
Ning lõpetuseks pean ma oma suurima kahjutundega mainima, et teeninduses lokkas (vähemalt kahel viimasel külastuskorral) "I couldn't care less" suhtumine. Brünett neiu Kristina seisis tühjade silmadega laua kõrval ning vastas meie küsimustele ühesilbiliste vastustega. Kuigi restorani nimi võiks eeldada lisaks kalale ka asjalikke veinisoovitusi, siis neid meile ei jagatud. Pisut arusaamatu tundus selline kiretus keset maitsvaid nii sööke ja mõnusat atmosfääri.
Aga kuna need viimased kaks kaaluvat viletsa ettekandja kordade üle, siis minu poolt ikkagi palavad kiitused selle restorani aadressil. Ise lähen kindlasti tagasi.
Foto on illustreeriv.
No comments:
Post a Comment