26.11.09

Autahvel

Õnnitleme Annekreeta (tootjasuhted), kellel täitub 26. novembril 5. staažitähtpäev.

Kolleegid Annekreedast...

Annekreet on meie meeskonnas väga põhjalik ja hoolib palju enamast kui oma otsesest vastutusvaldkonnast, et Estravelil alati üha paremini läheks ja jõuab oma nina pista seetõttu väga paljudesse kohtadesse, innustades sellega ka teisi tegutsema.

Annekreet ei ole üldse veel nii vanagi, et tal saaks siin mingi lähes 2000 tööpäeva kogunenud olla...Kuigi Annekale mõeldes võivad esimesena meelde tulla tema ja Kata ellukutsutud ja korraldatud glämmilaadad, Anti (karvase habemega väheldane haruldast tõugu koerake, kes aeg-ajalt Estravelis tööl käib) ja Anneka alati elurõõmus suhtumine, on tema panus meie igapäevatöösse ja edusse nutikad ideed, head suhted koostööpartneritega, loov lähenemine "reisitoodetele" ja oskus minna läbi seinte jürgenveberliku osavusega.

Annekreedaga on tore koos tööd teha - tal on palju uusi ja värskeid ideid - together we will rock the world! Annekreet on ühtlasi aldis uute projektide puhul. Piisab vaid kaasamisest ja ta asub usinalt kõikvõimalikke pakette meisterdama. Ja mis mulle eriliselt meeldib - ta ei püsi ainult oma kingades vaid trügib aktiivselt ka teiste omadesse :)

Palju õnne sulle, Annekreet!

1 comment:

alari said...
This comment has been removed by a blog administrator.