
Kõigepealt tee valmis dipid.
1. Haki tomatid väikesteks kuubikuteks. Haki küüslauk samuti väikesteks tükkideks. Sega tomatite juurde, maitsesta jämedateralise soola, pipra ja kuivatatud basiilikuga. Valmis. Serveeri väikeses kausis.
2. Poolita pehme avokaado, eemalda kivi ja koori. Pehme roheline mass sõtku kreemiks. Maitsesta jämedateralise soola ja sidrunimahlaga. Valmis. Serveeri väikeses kausis.
3. Pane paksema konsistensiga hapukoor ka eraldi kaussi. Ja ongi 3 dippi valmis.
Nüüd nachod.
Kalla krõbinad klaasist koogivormi. Võib ka muud kuumakindlat alust kasuatda, soovitavalt sellist, millega saad pärast kohe lauale panna. Lao nachode peale nii paksult kui raatsid Edami juustu viile. Pane u 150C ahju ja hoia seal kuni juust on mõnusalt ära sulanud. Võta välja, kui juust on veel pehme, ära lase krõbedaks koorikuks minna.
Nüüd serveeri nachod, tomatid, avokaado ja hapukoor.
Jammi-jammi-nammi-nammi.
No comments:
Post a Comment