29.11.09

Juustuga nachod

Olles inspireeritud Mehhiko restoranist Londonis, tuli täna poes idee sama asja ise kodus teha. Tulemus oli suussulav. Paksude toit, nagu Olkas ütleb. Aga kuna see on hea idee, mida teinekord võib-olla külalistele suupisteks teha, siis panen kirja.Vaja läheb: pakk nachosid, Edami juustu, avokaadot, tomatit, sidrunimahla, hapukoort, küüslauku.

Kõigepealt tee valmis dipid.

1. Haki tomatid väikesteks kuubikuteks. Haki küüslauk samuti väikesteks tükkideks. Sega tomatite juurde, maitsesta jämedateralise soola, pipra ja kuivatatud basiilikuga. Valmis. Serveeri väikeses kausis.
2. Poolita pehme avokaado, eemalda kivi ja koori. Pehme roheline mass sõtku kreemiks. Maitsesta jämedateralise soola ja sidrunimahlaga. Valmis. Serveeri väikeses kausis.
3. Pane paksema konsistensiga hapukoor ka eraldi kaussi. Ja ongi 3 dippi valmis.

Nüüd nachod.
Kalla krõbinad klaasist koogivormi. Võib ka muud kuumakindlat alust kasuatda, soovitavalt sellist, millega saad pärast kohe lauale panna. Lao nachode peale nii paksult kui raatsid Edami juustu viile. Pane u 150C ahju ja hoia seal kuni juust on mõnusalt ära sulanud. Võta välja, kui juust on veel pehme, ära lase krõbedaks koorikuks minna.

Nüüd serveeri nachod, tomatid, avokaado ja hapukoor.
Jammi-jammi-nammi-nammi.

No comments: