6.6.07

Beebi selg on prügine

Vahepeal ei kuulnud ma tööl muud juttu, kui hea ja lahe koht on Tabasalus asuv restoran BabyBack. Ükspäev juhtus nii, et õhtu oli ilus soe ja otsustasime süüa väljas ning Tabasalus ära käia.
Ukse peal kargas ette lühikest kasvu naisteenindaja, kes kärkis: koeraga te küll siia sisse ei saa. Mina vastu: jah, me sooviksimegi istuda väljas (terass on teisel pool küljes,läbi restorani). Teenindaja: siis tuleb teil ümber maja minna.
Ok. Hea seegi, et koer väljas istudes kaasas tohib olla, aga siuke vaenulik suhtumine on pisut imekspandav.
Menüüde toomine võtab aega umbes 5 minutit. Menüü on suur nagu ajaleht, aga oma toidud suudame seslt ikka välja valida. Natuke näksimist eelroaks, siis liha ja joogiks ameerikapärased piimakokteilid.
0 punkt - tellimuse esitamine
15 minuti pärast saabuvad piimakokteilid
35 minuti pärast saabub teenindaja, kes teatab, et ühte valitud eelroogadest ei olegi võimalik valmistada, kas me soovime valida midagi uut. Ei soovi, kui seda peab ka pool tundi ootama. Lepime ühe portsu eelroogadega
40 minuti pärast tuuakse eelroog, mis osutub suurimaks pettumuseks. Aga nälg on ja sööme ära.
Eelroog söödud, kokteilid peaaegu otsas. Möödub eelmisele otsa veel 40 minutit. Hakkab külmetama. Ant muutub aina närvilisemaks. Teenindaja peatud korraks ja ütleb, et kohe saavad teie söögid ka valmis.
Möödub veel 20 minutit ja tuuakse road. Teenindaja lausub rõõmsalt: noh, saidki valmis! Näe, said jah!
Toit on iseenesest ok. Hästi suure taldriku peal. Härjaliha on hea, aga pisut liiiiga toores (kuigi ma muidu armastan toorest). Seened on head. Peekoniribad saab Anti. Kartuleid eriti ei jaksa süüa. Salat ei maitse eriti.
Kas soovite magustoitu ka, küsib teenindaja. Veel 40 minutit ootamist???
Maksame kiirustade arve ja tormame minema. Autosse sooja ja ära.
Huhhhhh! Minema siit!

No comments: