13.4.07

Shampooni shamaan

Vabandage, kas teil kuleb selline lihtne asi nagu shampooni ostmine valutult?
See oli muidugist mõista retooriline küsimus.
Ja nagu te juba eeldada võite, siis minul on sellega raskusi. Õigemini on mul sellest täiesti kõrini.
Kui nad päris detailidesse laskuda, siis tegelikult mulle valmistab muret palsam. Naisterahvad ostavad juuksepesuvahendeid komplektina ikka shampoon ja palsam koos.
Ja kõik viimased kolm palsamit, mis ma soetanud olen, käivad alla poole arvestust.
Kui shampoon peab olema selline mõnus ja vahutav, siis palsamilt ma ootan seda, et ta oleks tihke ja hajuks mõnusalt mööda juukseid laiali, nii et ma kohe tunnen, et kõik juuksed on sellega koos. Aga ei. Näiteks praegu:
-Mul on Matrixi shampoon ja palsam, mis maksavad koos vähemalt 300 krooni. Shampoon veel kuidagi käib, aga palsam on selline, et kui peale panna, siis sinna ühte kohta jääbki, üldse ei saa kõiki juukseid sellega kokku teha. Ma vihastun iga kord.
-Siis alles hiljuti ostsin endale Dove'i shampooni ja palsami (hinnaskaalas umbes 30 krooni pütt)lootuses, et Dove'i tooted on teada tuntult mõnusad kreemised. Shampoon ongi. Aga palsam oleks nagu veega lahjendatud nõudepesuvahend. Ärritav!
-Viimati ostsin Helsingist endale salongitoodete poe avamiselt 6 euroga Wella shampoonid. Palsam on nagu jäätis, kleepub ühe salgu külge, vahtu ei lähe jne.

Võimaitea, kas mina olen lihtsalt imelik, kelle käte vahel ja juustes palsam kaotab oma tavapärased funktsioonid. No kaua ma veel ostan neid mõtetuid olluseid?

2 comments:

merle said...

tigi tooteid siiamaani ei ole miski minu jaoks ületanud, muide salon + teeb praegu nendele mingit suuremat sorti soodukat ka. ja poe toodetest VO5 kinldasti sobib mulle, eriti see, mis on blondidele juustele:)

Annekreet said...

Ma olen Tigi kunagi proovinud, ei avaldanud muljet. Kasutasin veel ka mingit nende juustesse jäetavat palsamit ja pärast seda ei olnud võimalik isegi kammida. :S