Sellest viimasest heast kebabist jäi hammas niimoodi verele, et reede õhtul tuli ka hirmus isu peale.
Nõmme pleiss oli kinni ja seepärast katsetasime ujula vastas olevat 24h avatud "Rõõmu grilli" Vabaka ääres. Disain oli autentne, nagu öö labi avatud olevas burksiputkas olema peab. Nagu päris.
Kebab maksis väike 50 ja suur 60 krooni, aga sama jubedalt maitsesid mõlemad. Esiteks rulliti kogu asi õhukese paberlavashi sisse. Külmkapist välja võetud lihasegu kaaluti hoolikalt, lisati ohtralt sibulat ning kastet ning pisteti mikrosse. Nii suurel kuumusel ja nii pikaks ajaks, et kui asja kätte saime, siis kogu sisu kees sõna otseses mõttes. Ja keev kaste ei ole kebabi söömise juures just mitte kõige maitset tekitavam osa. Tore oli proovida, aga rohkem ei lähe.
No comments:
Post a Comment