9.12.08

Blond läbi jäätunud klaasi

Blond jalutab peale tööd parklasse. Ilm on külmaks läinud ja kõnniteed on julmalt libedad. Jõuab auto juurde, istub sisse ja vaatab läbi jäätunud klaasi. Klaas on jääs.
Blond paneb auto käima ja mõtleb, et kui mootor käib, siis sulatab ju jää üles puhuriga. Ootab mõne minuti, aga midagi ei juhtu. Mõtleb, et mis siis teha. Proovib kojameestega. Mitte muhvigi, klaas on jääs mis jääs. No, mida teha?
Lõpuks sähvatab - mul on ju kraabits! Kerttu tõi! Eriti uhke, Vitali Faktulini valimisreklaamiga. Küünitan kraabitsa järele, ronin autost välja ja kraabin jäätunud klaasi rõõmsalt puhtaks.

Fakt: see on Blondi esimene auto, ta ei ole varem jäätunud klaasidega kokku puutunud.
Loo moraal: nutikas leiab ikka lõpuks kraabitsa! :)))

3 comments:

kalor said...

Faktulin on küll karm. Aga blondlus on tuttav - mina, mees, pärast paariteist aastat autokogemust pidin täna jääsaju ajal auto poole kõndides esiteks selili lendama, aga sain kõrvalautost kinni, õnneks ei läind sel signa tööle, kui ma kolinal ta kapotile sadasin. Vaatsin siis enda omas, et ah, klaas nats jäine, lasen tilga vett, läheb puhtaks - alati on läind, kui just lume all pole. Tagurdasin tänavale välja ja avastasin, et ma ei näe mitte mädarõigastki. Lõin siis ohutuled peale, keset Toompuiesteed, lasin aga klaasivett (mida õieti ei tuld, sest düüsid olid ka jääs) ja käiasin raginal vaeseid kojamehi - mitte midagi.

Sõitsin siis ettevaatlikult paarsada meetrit foorini, mis õnneks oli punane, ja sain hetkeks välja hüpata, et paar triipu nähtavust esiklaasile tekitda. Ilge eit tunne oli küll...

Annekreet said...

Muahahahaa! Normaalne! :D:D:D

Unknown said...

sejole võimalik. ma mõtlen koguaeg, kes need tüübid on, kel pole ühte minutit, et klaasid puhtaks teha. sõidavad, tankiakna suurune triip eest lahti tõmmatud küünega. seavad ohtu nii ennast kui ka teisi!!!
ja pealegi - te lühendate oma kojameeste eluiga tunduvalt, kui neid mööda jääd kraabite.
lugupidamisega (või siis mitte),
staazhikas korralik