12.10.08

TOP 10 parimad paigad abiellumiseks

Vahepeal sai taas lõbusat täiendust meie kuulus romantikasari. Kui eelmisel korral olid teemaks parimad kohad käepalumiseks, siis loogiline jätk on parimad paigad abiellumiseks. Uued tekstid saivad juba ka Estravelleri kaante vahele, mis eelmisel nädalal trükist tuli.

Jääkabel (Lapimaa)
Istute kahekesi saanis soojade tekkide vahel ning põhjapõder müttab kuljuste helinal läbi maagilise valge metsa lumest ehitatud romantilisse kabelisse. Kabelit kaunistavad jääskulptuurid, võrratult kumab valgus imelises vaikuses, ja kui veab, siis tantsivad selges tähistaevas virmalised. Südamlikud saamid, nende lummavad traditsioonid ja salapärane lapi joig teevad pulmadest teie elu erilisima sündmuse. Pulmaöö võite veeta kas klaasist seintega onnis või pärisiglus. Ahjaa, klaasist seinad väljast muuseas läbi ei paista.

Sandals Negril (Jamaica)
See on vaieldamatult meie lemmikhotell Sandalsi suurepärases kollektsioonis!
Mõnusalt kompaktses kuurordis on piltilus rand ning just armunute
jaoks loodud atmosfäär. Ütle oma „jah“-sõna rannaliival, ookeanibriis juukseid sasimas, või troopilises aias palmiokste varjus. Tee seda hommikul
vara, kui päike alles esimesi kiiri heidab, või pärastlõunal, mil taevakaar on romantiliselt punaseks värvunud. Enne laulatust saad lõõgastuseks tellida
paaride massaaži oma hotellitoa rõdule või nautida ilusalongi hoolitsusi.
Eriliselt romantilise õhkkonna loob Sandalsi deviis „ainult paaridele“.

Freedom of the Seas
See suurejooneline laev viib teid maailma kauneimatele vetele Kariibi meres. Hommikul ärgates võite leida end St Maartenil või Puerto Ricol, Grand Caymanil või St Thomasel, üks saar ilusam kui teine. Virgu hommikul, naudi imelist vaadet, rüüpa šampust ning maitse maasikaid šokolaadis.
Sea end valmis ning justkui vanast heast ”Love Boat’i” episoodist – teid paneb paari valges vormis kapten, saateks merekohin ning loojuv päike.

Külakabel Sitsiilias
Oletame, et teil on ühisest puhkusest Itaaliasse väga erilised mälestused
ning nüüd on tulnud salamisi mõttesse oma tähtsat päeva just seal tähistada. Me soovitame Sitsiiliat! Pisut metsikult karmi, aga üliromantilist saart, kus hotelliomanikud ja pool küla tahab teie abielule kaasa elada. Kaunistatud lihtne kivikabel, apelsinisalud ja lõhnavad oleandripõõsad ning Sitsiiliale omane ülevoolavus on suurepärane kombinatsioon. Reisile paneb punkti matk võimsale Etna vulkaanile.

Mont Saint-Michel
Mont Saint-Michel on maagiline saar Prantsusmaa põhjarannikul Normandias,
mis tegelikult muutub saareks vaid tõusu ajal. Salapärasele maatükile on kõrge künka otsa ehitatud uhke kirik ja klooster ning selle ümber kujunenud linnakeses valitseb õdus romantiline aura. Imearmas hotell Relais Saint-Michele on ainulaadne koht selle prantsuspärase toreduse nautimiseks ning romantiliseks laulatuseks.

Vahase saar
Kui otsite pulmapaigaks väga erilist paika Eestis, siis meie oleme selle leidnud. Rendi endale pulmadeks terve Vahase saar! Saaremaa lähedal Abruka külje all asuv saar on vaid 300 meetrit lai, ümberringi laiub vesi ja kivine rand ning kadakate keskel seistes tunnetad saare kordumatut eripära
ning uskumatut naudingut puhtast loodusest. See paik on sobiv neile,
kes naudivad merekohinat kaugel eemal linnakärast ja lärmakatest pidudest. Teie kasutada on seal neli hoonet – vana talumaja, suvila, saun ja väiksem suvemajake.

Ubud, Bali
Alila Ubud on vaikne ja eraldatud mägikuurort, mis asub Ayung’i jõe kõrgetel
kallastel keset Bali saart Indoneesias. Kujutlege ütlemas oma „jah“-s6na majesteetlike mägede taustal Ayungi oru kaldal ühe maailma fantastilisema
basseini kõrval, kus küünlad valgustavad teie pulmakoridori – romantiliselt kaunistatud traditsioonilist Bali vabaõhupaviljonibale’t. Abiellujate
paketist ei puudu privaatne autosõit lennujaamast, massaažid kuulsas
Mandara spaas, mägipiknik, viiekäiguline õhtusöök, elav kitarrimuusika ja muidugi Bali-stiilis just teie jaoks ettevalmistatud dekoratsioonid.

Seišellid
Mis oleks romantilisem, kui abielu sõlmimine üksikul rannal, kaaslasteks
valge rannaliiv ja türkiissinine merevesi – ega ilmaasjata ei peeta Seišelle
Eedeni aiaks ja armastuse saarteks. Olemas on kõik, alates eksklusiivsest
vastuvõtust lennujaamas, pulmakleidist ja lillekimbust kuni tseremooniani, olgu see rahvarohke või vaid teile ja teie lähimatele pereliikmetele.
Pärast laulatust nautige privaatset, romantilist ja küünlavalgel õhtusööki rannaliival vaid teile kahele. Ideaalseim koht väikeseks tseremooniaks
on kahtlemata hästipeidetud Cap Lazare Mahe saarel – 65hektarine
looduskaitseala palmide, eraranna ja hiigelkilpkonnadega.

Agios Ioannis, Kreeka
Skopelose saarekest Kreekas ei tea ilmselt keegi, aga tuhanded filmi „Mamma Mia“ vaadanud romantikud on kindlasti õhanud, kust küll leiab selle kalju, mille tipus asuva lumivalge kabeli poole joostes esitas Meryl Streep filmi südantlõhestavaima laulu „The winner takes it all“. Skopelos see ongi. Paraku pole kõik filmis nähtu autentne, sest kuigi kabel on aus, ei mahtunud võttegrupp sellesse ära. Teie kindlasti mahute, vedage aga treppide veeresse samamoodi lambid, laulge hääl lahti ja erinevalt filmist katsuge ikka sama inimesega abielluda, kellega plaanis oli.

Kaplinn, LAV
Mäeaheliku ja Atlandi ookeani vahele romantiliselt peitunud The Twelve
Apostles’ Hotel Kaplinnas pakub absoluutselt unustamatu elamuse neile, keda võluvad dramaatilised loodusvaated ja soov abiellu astuda Aafrika lõunapoolseimas tipus. Täiuslikke kohti tähtsaks sündmuseks hotelli suurepärastes, kuid privaatsetes aedades on piiramatult.

No comments: