28.3.07

SeaCatiga kumumas

Kas olete varem kuulnud sellisest tegevusest nagu "kumumine"?
Superseacat korraldas eile hooaja alguse puhul infopäeva, mis toimus Kumu konverentsisaalis ning kulmineerus "kumumisega".
Informatiivse programmi lõppedes algas põnev vihjemäng. Iga võistkond sai enda kätte spetsiaalse mapi vihjete, küsimuste ja juhistega ning "kumumine" võis alata.
Tegemist on siis millegi peituse ja viktoriini vahepealsega, kus vastuseid tuleb otsida Kumu seinadelt. Vihjete järgi tuleb üles leida õige näitusesaal ning järgmised maalid peituvad maalide pealkirjades või kunstnike nimedes. Sekka mõned sellised küsimused, millega tuleb realiseerida kolleegid töölt - kõik pandi internetist vastuseid otsima. ;)
Lõpetuseks tuleb jõuda ühe telefoninumbrini, millele helistades saate järgmise vihje, mis juhatab võtmeni. Siis tuleb leida uks, mis võtmega avaneb ja oledki peaaegu lõpusirgel. Kes küsimustega hätta jääb, siis algmaterjalidega on kaasas ka vihjeümbrik, kuid selle avanemisega kaasnevad miinuspunktid.Tõesti oli põnev ja hasartne! Enda arvates olime me ülitublid (lisaks esimesed lõpetajad), kuid lõppkokkuvõttes siiski esimesele auhinnalisele kohale ei tulnud. Paar asja läksid valesti jah. Näiteks see, et mis on Eesti levinuim tänavanimi. Pakkusime Uus, õige oli Pargi.
Kuuldavasti olime me teine seltskond Eestis, kes seda mängu katsetas, kuid tulevikus on võimalik firmadele jubamahukamaid või spetsiifilisemaid vihjemänge korraldada.
Soovitan kõigile! :)

No comments: