11.2.06

Äratuskell Anti

Kujutage ette, kui teil oleks eriliselt järeleandmatu ja järjekindel äratuskell, kes tirisemise asemel kasutamiseks äratusmeetodiks lakkumist.
Ma olen nimelt avastanud sellise efektiivse uudistoote, mis on mõeldud just neile, kellel tavaelus ärkamisega raskusi on.
Äratuskell Anti ei anna alla, kui te ta "kinni vajutate". Kui kusagilt teki alt paistab välja tükike teie ihu, siis ta lakub seda suure andumusega. Kui te arvate, et teki alla peitu pugemisest piisab, siis te eksite, sest äratuskell Anti ootab pisut, kuni te jälle pinnale tulete ja jätkab oma tööd.
Lakkuda saab nii nägu, kõrvu, kaela, käsi kui varbaid, eriti tundlikud lakkumisele on peopesad ja kõrvatagused. Kui äratatav ei allu lakkumisreziimile, lülitab äratuskell automaatselt sisse järgmise ja juba tugevama tasandi. Lakkumisele lisandub kurisemine ja kraapimine.
Selle äratuskella võlu seisneb just nimelt selles, et ta on programeeritud mitte alla andma.
Uskuge, kui teid pool tundi lakutakse ja kraabitakse, siis selle peale ärkab üles ka kõige sügavam unimüts. On küll meetodeid, kuidas äratuskella pisut maha rahustada (nimelt kõhu alt sügamine), aga see eeldab siiski teie poolt juba aktiveerinud ajutegevust ja välistab uuesti tukastamise.
Äratuskell Anti on lihtne hooldada, lisaks sellele on talle antud eriti armas disain.
Sobib kõikidele, kellel ülesärkamisga probleeme on.

No comments: