14.1.06

Bed Time Stories

Uut voodit on päris keeruline osta.
Mööblipoode on palju, valik on igav ja ühetaoline ning ideaalset lahendust on rakse leida.
Otsustasime Ikeasse ka mitte minna, sest aeglase laevaga tuleb sellest päris pikk ja tüütu reis ning reisiklud teevad hinnavahe enamvähem tasa.
Tänase põhjal jäi sõelale kaks täiesti erinevat valikut:

1) Isku, voodi Madeleine 160x200, valge metall. Hind 5000 eek



Niisugune buduaarivoodi on vast iga (väikese) tüdruku unistus. Plussiks on metallraam. See väistab põhilise probleemi praguse voodiga - puuliistud, millele voodipõhi toetub, väsivad lõpuks ära ja purunevad. Valge värv on hea 8siin fotol on toote tumedam versioon), see annab suurema võimaluse muu mööbliga kombineerida. Teisest küljest, mulle tundub, et see on liiga pretensioonikas ja pisut üleliia romantiline?

2) Asko, voodi Style 160x200, tammespoon. Hind 3500 eek


Täiesti teine stiil, eks. Aga meeldib mulle ka väga. Modernsem ja minimalistlikum ja sobib hästi siia korterisse, sest elutoa mööbel on samas stiilis. Plussiks on samuti paremini toestatud põhjalauad. Kõige suurem miinus on värv - tammespoon. See sobiks ideaalselt elutuppa, siin on mul sama. Aga magamistoa riidekapp on kasespooniga, hästi hele ning ma ei leia kuidagi mingit ideed, kuidas neid omavahel kombineerida. Siis peaks kogu mööbli uue ostma. Ning uue tapeedi panema, sest kahe pisut punaka varjundi kooslus muudaks toa ehk liiga draamiaatiliselt oranziks?

Ma tõesti ei tea.

6 comments:

K said...

Mulle meeldib variant kaks. Mõtle, mis saab siis, kui sa hakkad unes iseendaga sõda pidama ja kogemata ennast ära lööd - vastu metalli on seda palju-palju valusam teha kui vastu puud... Kaks on palju sümpaatsem.

K said...

Ja pealegi - variant 1 tuletab mulle nõmeda miss Laura nõmeda ekstüübi nõmedat magamistuba meelde. Ise ka ei tea miks aga tuletab.
Kohe lähen magama.

Annekreet said...

Ma teadsin seda! Te ei mõista mind üldse ja ütlete kõik, et esimene on nõme! :'(

K said...

Tibukene, loeme nüüd uuesti minu commentid läbi - KUS ON ÖELDUD, ET ESIMENE VOODI ON NÕME?

K said...

Selle juurde ma muidugi jään, et Laura on nõme ja tema ekstüüp veel nõmedam. Aamen.

merle said...

ei, raudselt esimene, ma ise vaatasin just hiljaaegu samasuguseid voodeid!!! tegelt ka:)

teine variant mulle muideks üldse ei meeldi.

:)