20.7.09

Delta Faking Skymiles

Kui keski on mind bürokraatias viimasel ajal vihastanud, siis on see Delta Airlines'i boonusprogramm Skymiles. Ma tegin Delta püsikliendikaardi eelmisel aastal, kui oli ette näha, et selle lennufirmaga tuleb kõvasti sõitmist. Ja lisaks kuulub samasse gruppi ka KLM ja teised toredad lennufirmad, millega Delta kaardile punkte saab.
Esimene suurem sõit toimuski KLM-iga 2008 novembris Vancoverisse. Peaks koguma päris palju miile üle ookeani ja üle Põhja-Ameerika sõitmisega. Registreerisin oma värske kliendikaardi check in-i tehes nii minnes kui tulles, aga kontole ei laekunud mitte miilipoegagi. Kirjutasin rahulolematult klienditeenindusse ja seal paluti 2-3 nädalat oodata, et teise lennufirma punktide laekumine võib venida. Tookord tulid uued projektid peale ja ma ei jõudnudki seda asja enam ajada. Detsembris-jaanuaris tulid pikemad sõidud Deltaga ja nende eest sain kenasti punkte ka. Nüüd kevadel käisin KLM-iga Singapuris. Jälle pikk sõit. Registreerisin oma kliendikaardi piletit broneerides, checkinis ja checkoudis. Ootasin paar nädalat rohkem kui muidu ja kirjutasin klienditeenindusse, et mida kuradit. Vabandati ja paluti oma piletid neile saata.
Ma skäneerisin oma paberid kenasti ühele A4 lehele ning saatsin PDF faili Deltasse.
Nädala aja pärast tuli vastus: "Unfortunately, we cannot access your attachment. Please send your documentation to us at the address below. Thank you for your cooperation."
No fakk, mis mõttes ei saa attachmenti lahti.
Saatsin uuesti, teise meili aadressi pealt. Proovisin teiste inimeste peal, kas nemad saavad lahti, kõik said. Tavaline attachment ju. Aga vastus oli ikka sama. Lõpuks laadisin oma õnnetu 1-lehelise pdf-i internetti, saatsin lingi ja ütlesin, et palun, siin see on!
Täna tuli vastus: "Thank you for your e-mail describing the problem you are experiencing.
We have tried all the options you offered and are still unsuccessful in opening the attachment you have provided. The mailing address for the SkyMiles Service Center is as follows:...".

Niisiis! 2009. aastal pean ma saatma 1 kuradi paberilehe POSTIGA Atlantasse?
Totaalne müstika. Ma ei suuda vihast nõretades isegi otsustada, kas alluda provokatsioonile, alla anda või saata neile oma attachmendiga meil tuhat korda, et neil ikka lõbus oleks.

No comments: