19.6.09

Olen valmis kangelastegudeks!

Tööandja väljastab iga kahe nädala tagant sisekommunikatsiooni uudiskirja, kus muude tähtsate teadete kõrval on ära toodud ka lähiaegsed sünnitähtpäevad. Selle infoga kaasneb ka tööandja poolne horoskoop vastava ajaperioodi tähtkuju kandjatele:

Lõvi tähtkuju all sündinu mängib meeleldi esimest viiulit, ihkab hiilgust ja toredust. Elamine väikestes oludes on neile piinaks. Nad on ka abivalmid ja kaastundlikud ning helded ja nende kõrval on alati tunne, et neid mõistetakse, et võib loota abile.

Selle tähtkuju all sündinud on üllameelsed ja valmis kangelastegudeks, kuid langevad ise kergesti lõksu, mida tingib psühholoogilise vaistu ja taktitunde puudumine. Ka raskuste korral ei kaota selle tähtkuju all sündinu optimismi. Kõige enam vapustab neid reetmine. Kui neile ei kingita küllaldaselt tähelepanu, muutuvad nad tusaseks ja tagasihoidlikuks.

Nad on ustavad sõbrad, kuid püsimatud, kuna kiinduvad kergesti ja armastavad uusi nägusid. Nad on väga külalislahked võõrustajad, armastavad hasartseid mänge, ka sporti.

Naine, kes on sündinud selle tähtkuju all, on armastuses siiras, impulsiivne, ei talu südamevalu. Ta ei lasku iialgi juhuslikesse sidemetesse, kuigi tahab, et tal oleks austajaid. Naiste sõprusest eriti lugu ei pea, eelistab meeste seltskonda. Ei andesta truudusetust ja petmist, ei lasku kunagi kompromissi ega abiellu enne, kui pole selge, kas väljavalitu väärib teda. On suurepärane perenaine ja ema.

Ma näen siin potentsiaali! ;-)

No comments: