13.2.07

A New Era for Humankind: the Secret

This is The Secret to everything - the secret to unlimited joy, health, money, relationships, love, youth: everything you have ever wanted.
For the first time in history, the world's leading scientists, authors, and philosophers will reveal The Secret that utterly transformed the lives of every person who ever knew it... Plato, Newton, Carnegie, Beethoven, Shakespeare, Einstein.
Now YOU will know The Secret. And it could change your life forever.
http://www.thesecret.tv/

Sellist filmi näidati müügikoosolekul kohustuslikus korras.
Saladus peitub selles, et kui sa mõtled positiivselt, siis külgetõmbe seaduse kohaselt head asjad tulevad ise sinu juurde. Ameeriklased juba teavad: kui sa seisad piisavalt kaua poe akna taga, ihaldad kuldketti või sportautot ja mõtled koguaeg, et kui hea tunne, et ma selle üks kord saan endale, siis universium varsti annab sulle selle, mis sa soovid. Sa pead oskama vaid ära oodata.
Ja kui sa väga väga väga ihaldada endale mijon dollarit, siis seda ei ole raske saada. Sa pead lihtsalt uskuma, et sa saad. Kõik on kinni mõtlemises, mind is the power.
Mitte, et ma filmi pärast oleks liimile läinud, aga ma arvan, et ma teen juba mitmeid asju loomulikust intuitsioonist nii, nagu filmis näidati, et peab tegema.
Võib-olla saan varsti ka miljonäriks. ;)

No comments: